Ütközőlapos mérlegek alkalmazása

Sitrans WF200 ütközőlapos mérlegekA Siemens Milltronics ütközőlapos átfolyásmérői pontosan mérik a mérőszakaszon gravitációsan szállított ömlesztett anyagok áramlását, aminek köszönhetően a minőség és az üzem hatékonysága magas szinten tartható.

Ezek az átfolyásmérők teljesen zárt kialakításúak, így elkerülhető az anyagveszteség és -szennyeződés. Mivel a mérők portömítettek, egészséges munkakörnyezetet biztosítanak, különösen ha veszélyes anyagok figyeléséről van szó.

Ajánlatkéréshez töltse ki, és juttassa el hozzánk az alkalmazás körülményeire vonatkozó adatlapot, hogy megalapozott megoldási javaslatot adhassunk.

Letöltés (válassza a kívánt formátumot):

Ütközőlapos mérleg működése

A száraz ömlesztett anyag a mérőcsőben ferdén elhelyezkedő érzékelőlemeznek ütközve annak kismértékű mechanikus elmozdulását okozza. Az elmozdulásért felelős vízszintes irányú erőkomponenst villamos jellé alakítja egy LVDT elmozdulás-érzékelő, vagy egy nyúlásmérő bélyeg.

Az erővel, és így az átfolyó tömeggel arányos jel feldolgozásával a kiértékelő egység, az integrátor, meghatározva belőle az átfolyási teljesítményt, és összegezi a mérőcsövön átfolyó mennyiséget.

Ütközőlapos mérlegek további részletei, műszaki adatai a gyári honlapon.


Partners