Ismertető

Siemens MAG 3100 mágnesindukciós folyamatműszerekLegyen szó folyadékról vagy gázról, térfogat- vagy tömegáramról, szinte minden mérési elv a rendelkezésünkre áll, hogy a legelőnyösebb megoldást kínálhassuk.

Sitrans F áramlásmérők

Siemens partnerként szinte az összes létező technológia rendelkezésünkre áll, hogy az adott alkalmazáshoz leginkább megfelelő mérőműszert kínálhassuk. Siemens áramlásmérő műszerek részletei a gyári honlapon.

Gáz tömegárammérő műszerek

FCI disztribútorként erősségünk a gázok tömegáramának mérése, annak térfogatáramos mérésekkel szemben mutatott nyilvánvaló előnyeivel. A változó nyomás és hőmérséklet, ezeknek a paramétereknek mérése és számítómű alkalmazása nélkül, semmitmondóvá teheti a térfogatáram mérésen alapuló méréseket. Egyik tipikus ilyen terület a sűrített levegő felhasználásának mérése.

Szoftveres szimulációval határozzuk meg, az oda- és elvezető csöveket, a környezeti körülményeket és a közeget is figyelembe véve az adott pozícióban elérhető mérési pontosságot, illetve választjuk ki a célnak leginkább megfelelő tömegárammérőt. A tömegárammérőkről részletes információ érhető el a gyári honlapon.

Videó

Az FCI képességeit bemutató videó:


Partners