Siemens Sitrans CLS300 kapacitív szintkapcsolókSzintkapcsolók, jellemzően tartályok túltöltés és leürülésének jelzésére, szivattyúk szárazon futásának elkerülésére. Kínálatunk elsősorban Siemens eszközökre támaszkodik, amit az alábbi kínálat áttekintőben is látható FCI hődiffúziós kapcsolók egészítenek ki. Részletes termékismertetők a gyári honlapokon érhetők el:

Kapacitív szintkapcsolók

Kapacitív eszközök széles választéka ömlesztett anyagok, folyadékok, iszapok és habok szintjének jelzésére vagy fázishatár kapcsolására.

 • CLS 100
  Kompakt 2-vezetékes inverz frekvenciás kapacitív kapcsoló ömlesztett anyagok, folyadékok, iszapok és habok szintérzékelésére, vagy fázishatár kapcsolására helyszűke esetén is.
 • CLS 200
  Inverz frekvenciás kapacitív szintkapcsoló magas vegyszerekkel szembeni ellenállósággal; ideális ömlesztett anyagok, folyadékok, iszapok és habok szintérzékelésére, vagy fázishatár kapcsolására és egyszerű szivattyúvezérlésre.
  A kompakt mellett rudas és köteles kivitelben is rendelkezésre áll, miként a digitális kimenet (Profibus PA) is elérhető.
 • CLS 300
  Inverz frekvenciás kapacitív szintkapcsoló ömlesztett anyagok, folyadékok, iszapok és feltapadó anyagok szintérzékelésére, vagy fázishatár kapcsolására nehéz környezetben, mint pl. magas/alacsony nyomás, magas hőfok, korrozív és koptató anyagok.
  Digitális kivitelben (Profibus PA) is rendelkezésre áll.
 • CLS 500
  Inverz frekvenciás kapacitív szintkapcsoló ömlesztett anyagok, folyadékok, iszapok és feltapadó anyagok szintérzékelésére, vagy fázishatár kapcsolására kritikus környezetben, mint extrém nyomás és hőmérséklet.
  A távolról üzembe helyezést segítő HART kommunikációval is rendelkezésre áll.

Ultrahangos szintkapcsolók – ULS 200

Ultrahangos érintésmentes szintkapcsoló két kapcsolókimenettel, ömlesztett anyagok, folyadékok és iszapok szintjének észlelésére az ipar számos területén.

Forgólapátos szintkapcsolók – LPS200

Sitrans LPS200 forgólapátos szintkapcsolók

Forgólapátos kapcsoló ömlesztett szárazanyagok felső vagy alsó szintjének észlelésére.

Rezgővillás szintkapcsolók

 • LVL 100
  Kompakt méretű rezgővillás szintkapcsoló folyadékokhoz és iszapokhoz.
 • LVL 200
  Rezgővillás szintkapcsoló folyadékokhoz, SIL-2 alkalmazásokhoz.
 • LVS 100
  Kompakt rezgővillás szintkapcsoló ömlesztett anyagokhoz.
 • LVS 200
  Egyedülállóan erős villával rendelkező rezgővillás szintkapcsoló ömlesztett anyagokhoz illetve folyadék/szilárd határfelület észleléséhez. A kompakt kivitel mellett csőtoldalékos kivitelben is rendelkezésre áll.

Hődiffúziós szintkapcsolók

Hődiffúziós szintkapcsolók folyékony anyagok szintjelzéséhez és fázishatár kapcsolásához olyan nehéz esetekben is, mint emulziók és habok. Extrém nyomás- és hőviszonyok között is alkalmazható


Partners