A WirelessHART egy gyártófüggetlen, vezeték nélküli kommunikációs szabvány, a jól bevált HART protokoll alapjain, elsősorban terepi folyamatműszerek vezeték nélküli eléréséhez. Minden jelentős gyártó támogatja, Emerson, Siemens, Endress+Hauser, és más folyamatműszerek is rendelkezésre állnak a WirelessHART interfésszel.

WirelessHART gateway

WirelessHART gateway kommunikációjaA terepi wirelessHART eszközök vezetékes HART hálózathoz csatlakoztatására szolgál a 315-WH-GT WirelessHART™ gateway.RS 232, RS 485 és Ethernet portjai Modbus vagy HART interfészként konfigurálhatók, a kettő akár egyszerre is,  vezetékes HART menedzsment rendszerhez illetve Scada vagy DCS rendszerhez illeszteni a terepi WirelessHART interfésszel ellátott eszközöket.

A WirelessHART gateway háromféle kivitelben áll rendelkezésre:

315-WH-GT
WirelessHART gateway vezeték nélküli Ethernet nélkül
315-WH-GT-G
WirelessHART gateway 2,4 GHz-es vezeték nélküli Ethernettel
315-WH-GT-A
WirelessHART gateway 5,8 GHz-es vezeték nélküli Ethernettel

WirelessHART adatkoncentrátor

WirelessHART gateway és adatkoncentrátorA vezeték nélküli Ethernettel ellátott típusok nemcsak közvetlenül képesek a WirelessHART eszközök HART és/vagy Modbus hálózathoz illesztésére, hanem vezeték nélküli Ethernet kapcsolaton kommunikálnak egy koncentrátorral, ami vezetékesen kapcsolódik a HART illetve Mobus hálózathoz.A gateway így a központi vezetékes hálózattól nagyobb távolságra is lehet, közel a WirelessHART eszközökhöz.

Egy adatkoncentrátorhoz négy gateway kapcsolódhat.

A WirelessHART adatkoncentrátor két különböző kivitelben áll rendelkezésre:

315-WH-DC-G
WirelessHART adatkoncentrátor 2,4 GHz-es vezeték nélküli Ethernettel
315-WH-DC-A
WirelessHART adatkoncentrátor 5,8 GHz-es vezeték nélküli Ethernettel

WirelessHART gateway és adakoncentrátor további részletei, letöltések a gyári honlapon.


Partners