• Megbízható, ipari rádiós termékek, katonai szintű titkosítással
  • Szabad frekvenciás / frekvenciaengedélyes változatok
rádiós telemetria adó-vevő

Vezeték nélküli I/O

Analóg, kapcsoló és impulzus jelek továbbítása rádiós hálózaton, egyszerű egyirányú átviteltől a komplex hálózatokig. Az ellenoldalon a jelek kimenőjelként vagy terepi buszos interfészen jelenhetnek meg.
105U-G rádiós gateway

Terepi busz gateway

Ipari buszrendszerek rádiós hálózathoz csatlakoztatása. A közös WIB-net rádiós protokoll révén a különféle adatbuszok és a közvetlen I/O-k átjárhatóvá válnak, kölcsönösen hozzáférhetők pl. a Modbus és Profibus adatok.
605M-R1 Ethernetes útválasztó szerver

GSM/GPRS modem és router

Ethernet és soros vonali eszközök összekapcsolása GSM/GPRS hálózaton, egy központi router lehetőségével, ami nyilvántartja a mobilhálózaton bejelentkező végpontokat, hozzáférhetővé téve azokat egymás számára.
245U-E Ethernet modem

Ethernet modem

Ethernet és RS232/485 soros portokkal ellátott eszközök, vezeték nélküli Ethernet hálózat létrehozásához, illetve két- vagy többoldalú soros kommunikáció ahhoz illesztéséhez, Modbus TCP és RTU átjárással is.
455U rádiós modem

Rádiós modem

Soros kommunikáció vezeték nélküli megvalósítása két vagy több pont között. Transzparens üzemmód az átvitel biztonságát a soros eszközökre bízva, vagy felügyelt üzemmód kevésbé intelligens eszközökhöz.
315-WH-GT WirelessHART gateway

WirelessHART

WirelessHART vezeték nélküli kommunikációval ellátott eszközök, jellemzően folyamatműszerek csatlakoztatása HART és/vagy Modbus hálózatra, közvetlenül, vagy a távolságot vezeték nélküli Ethernettel megtoldva.

Partners